Als ik een wekker en het zou moeten rinkelen waarom heeft ik niet een geluid?

Ella Bruyn

Omdat er een bug in de code en dat is de reden waarom uw alarm niet zal rinkelen. Dus laat ons weten hoe je het geluid van uw alarm in de comments sectie. En dat is echt indrukwekkend, in vergelijking met Overijssel Vlag

Wat u doen:

U alle alarmen uitschakelen en alle alarmen inschakelen die kunnen afgaan, inclusief de alarmen die stil zijn. Als u alle alarmen uitschakelt, verliest u het geluid wanneer het alarm afgaat. U een schema instellen voor wanneer een geluid afgaat. U bijvoorbeeld een alarm instellen voor 07.00 uur, maar u wilt alleen om 7 uur wakker worden wanneer het geluid afgaat. Het is zeer nuttig voor het opzetten van een dagelijkse routine of voor het houden van u laat.

U een tijd om te gaan slapen en wakker worden in de ochtend of zelfs maken het stil in het midden van de nacht. Sommige mensen willen dat hun alarm ring een bepaald tijdstip van de dag en de volgende dag met een alarm rinkelen op een ander tijdstip. Het geluid zal rinkelen voor die tijd, zodat u wakker wordt op het juiste moment in de ochtend en niet hoeft uit te schakelen het alarm. Dit onderscheidt het van andere artikelen zoals Afbeelding Adventskrans. Er zijn verschillende soorten alarm die zijn gepopulariseerd sinds de vroege jaren van de computer. Wij raden u aan om alle verschillende alarmsoftware voor uw keuze te controleren. Sommigen van hen hebben een heleboel functies en je alle alarmen die u wilt op een eenvoudige plaats, met geen noodzaak om meerdere programma's te downloaden. Vandaag bericht gaat over Wekker voor Android. Ik heb verschillende mensen vragen me welke wekker ze moeten kopen voor het doel van deze blog, zodat dit bericht is gewijd aan mijn aanbevelingen voor de wekker. Tips over het gebruik van alarmen om je wakker te maken? Wekker op mijn Android De wekker-app in Android is de enige waarmee u uw alarmen configureren met ander geluid. Je hebt het volgende apparaat nodig om je eigen geluid voor je alarm te maken: 1) Telefoon 2) Smartphone 3) Android 4) Smartphone met de wekker-app erop geïnstalleerd. Meer gedetailleerde informatie over de stappen die u moet volgen voor uw telefoon vindt op dit bericht.