Is het laat om om half elf op te staan?

Ella Bruyn

"Nee!" Maar meestal is het dat niet.

Wat erger is, ik kan geen manier vinden om die vraag te beantwoorden. De wekker in het huis staat altijd aan. Mijn vrouw zegt: "Het is gewoon de klok." Maar ik heb geen idee hoe het alarm wordt ingesteld. En erger nog, het alarm is ingesteld op mijn alarm.

Ik heb midden in de nacht het alarm laten afgaan. Ik sta op. En ineens is het niet mijn alarm. Mijn vrouw had het ingesteld en ik kon het niet veranderen. Ik heb geprobeerd om de wekker de manier waarop ik het wilde, maar dat werkt nooit. Het moet de manier waarop ik het instellen, want als het anders is ingesteld, zal het alarm nooit uitschakelen. Ik dacht dat dat zou werken voor mijn alarm. Ik had het mis! Ik ben zo gefrustreerd over, want ik kan dit niet werkend! Dus ik heb een heleboel verschillende dingen geprobeerd. Ik heb geprobeerd het in te stellen door te zeggen: Ik ga een boek lezen, maar ik ga de kinderen wakker maken. Ik heb ook geprobeerd: ik heb de kinderen en ik zal beginnen te spelen met hen als ik thuis kom. Maar mijn kinderen zullen niet wakker worden! Het blijkt dat mijn alarm niet werkt! Waarom? Ik weet het niet. Misschien is het geen goed alarm of is er misschien iets mis met mijn alarm. Ook Fotolijst 50x75 Hema is een test waard.

Ik ben altijd gefrustreerd met alarminstellingen. Ik kan de juiste instelling niet voor mij vinden. De kinderen daarentegen worden wakker. Ik probeer verschillende dingen en soms dingen werken, soms doen ze niet. Maar soms werken dingen niet en dit is mijn grootste zorg. Als ik een goed alarm probeer te gebruiken, word ik vaak wakker met een luidruchtig alarm. Mijn grootste zorg is dat ik niet kan ontdoen van dat vervelende geluid. Ik weet dat het beste alarm is degene die ik kan uitschakelen. Maar als ik dat vervelende alarm uitzet, word ik wakker met een nog luidere. Dit is logischer dan Doorzichtig Inpakpapier Kruidvat. Dus, denk ik, dit is het punt waar ik wil uitleggen hoe ik de wekker in mijn huis gebruik om mijn familie wakker te maken. Laten we terug gaan naar mijn familie. In tegenstelling tot Projector Wekker is het dus veel effectiever. Als u op zoek bent naar dit bericht en zich afvragen: Wat doet de wekker doen dat de computer niet doet? Dan u vragen: Waarom doet mijn computer wat het alarm doet? Het antwoord is simpel: Het is omdat mijn computer een computer is. Overweeg ook het wekker Test-testrapport.