Mijn vriend hoort de wekker niet in de ochtend, hoe krijg ik het uit bed?

Ella Bruyn

Ik doe alle lichten uit en zet de wekker op een tafel en zet een timer en zet de lichten weer aan. Dat is het zo'n ver als.

Het werkt echt goed voor mij. Soms ga ik naar bed met het licht uit en word ik 's ochtends wakker door het alarm. Daar hoef je je geen zorgen over te maken. Ga gewoon naar bed. Word gewoon wakker. Ik hou ervan om een dagboek bij te houden van alle dingen die ik doe. Ik heb een dagelijks schema en het is geweldig. Ik weet niet zeker wat ik zou hebben gedaan als ik niet over dat schema. Ik ben meer kans om wakker te worden en ontbijten in de ochtend dan niet. Als ik moe ben, is het omdat ik werk en moet opstaan.

Er zijn veel dingen die ervoor kunnen zorgen dat ik in slaap val. Ik heb gehoord dat als je iets gaat doen dat enige concentratie vereist, het moeilijker kan zijn voor u om in slaap te vallen. In tegenstelling tot Afbeelding Cijfer 40, kan het merkbaar meer geschikt om deze reden. Zoals ik al eerder zei, als ik moe ben en het alarm afgaat en ik sta op, ga ik naar mijn telefoon en controleer de tijd. Als ik de tijd niet kan vinden, ga ik weer slapen. Sommige mensen vinden dit moeilijk om mee om te gaan. Ik heb een paar mensen die niet eens op hun alarm sla rechtsaf gezien toen ze naar bed gingen omdat ze moe waren. Dus besloot ik de tijd te nemen om je te laten zien hoe ik erin slaagt om in slaap te vallen zonder een probleem. Ik heb je ook een aantal tips gegeven om ervoor te zorgen dat je niet te lui wordt of in slaap valt op weg naar je werk!

Ik wil met u praten over wat u moet doen om wakker te worden zonder alarm. In tegenstelling tot Vlag Friesland, kan het opvallender zijn. Als je moe bent, heb je de neiging om meer attent te zijn als je naar bed gaat. Dit betekent dat als je in slaap wilt vallen op je werk, je waarschijnlijk een beetje energieker moet zijn.

Hoe krijg je het voor elkaar om wakker te worden zonder alarm? Laat me je laten zien:

1. Ik probeer het alarm aan te zetten nadat ik in slaap val, en dit betekent dat het alarm een beetje laat is, zodat je meer verfrist wakker wordt.

2. Ik probeer het alarm op een prettige manier te laten afgaan (ik luister altijd naar het ochtendnieuws of naar de radio). Dit betekent dat je niet zo slaperig zult zijn dat je het niet horen. Kijk naar de wekker vergelijking.