Weet iemand over radio alarmklokken?

Ella Bruyn

Nee, niet in Nederland. In tegenstelling tot Toets Cijfer Berekenen, kan het veel succesvoller zijn. En de reden waarom? Nou, deze blog gaat over alarmen om wakker te worden. Het gaat niet om het alarm. Ik zeg altijd dat deze blog is een beetje een mix tussen de wekker en de wekker zelf. Het gaat over alarmen en ik zou echt graag veel van de informatie over alarmen met jullie delen en ik denk dat het zou echt interessant zijn voor jullie als we begonnen met onze eigen blog op de wekker. Maar eerst en vooral, hebben we een klein apparaat nodig om het alarm te doen. Zelfs Zazu Wekker kan een proefrun zijn. Met andere woorden, een radiowekker. Overweeg een ervaringsrapport wekker. En laat me je vertellen, ik hou van ze en ik hoop er een paar te krijgen. Je je afvragen waarom? Omdat het vrij goedkoop is! De wekkers die ik al zelf kostte me veel geld om ze te krijgen en ik niet echt gebruiken ze voor veel anders dan om wakker te worden mijn vrienden aan het begin van de dag. Voor dit specifieke artikel, kocht ik een wekker voor een zeer lage prijs van £ 7,00 en het is zo geweldig voor je, zozeer zelfs dat ik besloot om mijn verhaal te delen over hoe ik het kreeg. Als je mijn verhaal al kent, weet je ook hoeveel ik van deze wekker hou. Ik heb mijn wekker in de mail vandaag en ik dacht dat ik zou delen met u. Ik ben niet van plan om alle details te delen, maar ik zal u vertellen over de eerste nacht dat ik het gebruikte. Laat me je vertellen hoe je de wekker krijgt. Dit is wat je moet doen om het te krijgen. Eerst moet je je land binnenkomen en op de knop met de naam van je land klikken. U moet dan uw land kiezen uit de vervolgkeuzelijst. Ik heb het in Nederland (NL), maar ik zal u laten zien hoe usa te selecteren. Je moet een geldig e-mailadres hebben. Klik op de knop. U krijgt een optie die zegt: "Voer het e-mailadres van uw land in". Dit is het e-mailadres dat zal worden gebruikt voor het instellen van de waarschuwing om naar de VS te gaan. U uw eigen e-mail selecteren of u een e-mail ontvangen van deze website.

Stap 2: Controleer of het alarm werkt. Dit is een van de makkelijkste wat je doen. Open de webbrowser, typ het woord 'alarm' in en druk op enter. U ziet een heleboel opties. U op 'OK' klikken, een nieuw woord invoeren (de volgende optie is iets ingewikkelder dan dat) en op enter klikken. Dat is het. Zo controleer je of een alarm werkt.

In dit geval zie je dat ik gelijk had: het alarm werkt.

Wanneer u controleert of een alarm al dan niet voor u werkt, moet u de volgende gegevens invoeren: Uw e-mailadres Het woord dat je het alarm wilt activeren. Het is net als in de "Nieuwe woorden" deel. Het volgende deel is: De tijd van het alarm Dat is het! Je bent er klaar mee. U hebt zojuist met succes getest het alarm en opgeslagen op het apparaat. Ik heb een lijst van artikelen voor u die betrekking heeft op het onderwerp: 1. Hoe het opzetten van het alarm 2. Wat zijn de alarmgeluiden en welke geluiden geschikt zijn voor de verschillende situaties 3. Het meest gebruikte alarm klinkt 4. Een lijst van enkele veelvoorkomende alarmen.