Wie schrijft?

Ella Bruyn

Mijn motto is niet alleen om je een beter mens te maken in de ochtend. Ik ben op zoek naar een betere manier om het werk te doen. Ik hoop dat je het leuk vindt. Neem gerust contact met mij op voor meer informatie.

Over mij

Ik ben 30 jaar oud, een inwoner van Nederland en momenteel een student in mijn laatste jaar van de universiteit in het Verenigd Koninkrijk. Ik heb een sterke interesse in alle dingen wetenschap en technologie en ik probeer vaak mijn kennis te gebruiken om van dienst te zijn. Ik schrijf al meer dan 3 jaar en ik ben voortdurend bezig met het ontwikkelen en verbeteren van mijn kennis. Ik heb momenteel een Bachelor of Science graad op het gebied van Engineering en Informatica met een minor in Human Geography. Ik ben een gepassioneerd fotograaf, fotograaf, schrijver, blogger en fotograaf liefhebber. Ik breng graag tijd door met mijn familie en doe mijn best om een goede en verantwoordelijke echtgenoot en een gelukkige vader voor mijn kinderen te zijn.

Leven

Toen ik klaar was met school werkte ik in een computerlab dat is een enorm nadeel, want ik kan niet vinden mijn wekker in mijn bureau.

Met deze app u uw alarm in uw bureau vinden, gewoon downloaden, installeren en het wordt automatisch op uw computer geïnstalleerd. Zodra geïnstalleerd open de app en open je alarm en klik op het instellingenpictogram linksboven in het scherm.

De app toont je het aantal uren dat je nog hebt om het uit te schakelen en de tijd totdat je hem weer wilt inschakelen.

Ik heb deze app met zowel Android als iPhone getest. De iPhone-app werkt prima en de Android-app hoeft maar één keer te worden geïnstalleerd en is altijd klaar om te gaan. Ik zou dit app aan iedereen aanraden die vroeg wil ontwaken en niet met een computer in hun bureau te behandelen heeft!

Ik ben zo blij u dit app downloadde, zou ik één van de alarmen willen hebben die in app worden omvat.

Mijn visie

Mijn passie zit hem in alarmonderzoek en ik ben altijd op zoek naar nieuwe alarmen voor het nieuwe jaar en ik ben blij om aan te kondigen dat we u een alarm brengen van een zeer betrouwbaar bedrijf! Ze zijn een Duits bedrijf dat ik heb gebruikt voor een paar jaar nu en ik was erg onder de indruk van de kwaliteit van de producten.

Ik probeerde om het nieuwe alarm te gebruiken en het werkte niet voor me, was het een beetje te luid en ik hoorde ook een onplezierige gezoem op mijn iPhone. Toen ik keek naar de beschrijving van het alarm was het duidelijk dat het een beetje te mooi om waar te zijn en ik vertrouwde het helemaal niet! Ik controleerde de website en vond ze zijn zeer eenvoudig te gebruiken, de instellingen zijn eenvoudig en alles wat je hoeft te doen is het instellen van de wekker lengte en ook het bedrag van de tijden per uur om je wakker te maken.